Varme

BilligIHC store udvalg på el varme kan du finde her på denne side. Inden for kategorien har vi mange forskellige ting. Til det offentlige toiletter og omklædningsrum har vi inventar, som håndtørrer og hårtørrer fra både Thermex og Dan Dryer. Hertil har vi også saunaovne.

Dan Dryer er, som navnet også indikerer, en dansk virksomhed fra Randers, grundlagt i 1972. De er kendte på et internationalt plan for god kvalitet og markedsrelevante produkter. Vi har her deres håndtørrer i et væld af forskellige designs og materialer som f.eks. rustfrit stål og plastic. Det samme er gældende for deres hårtørrer, som vi også har med forskellige funktioner og former. I denne kategori finder du også Dan Dryer toiletpapirsholdere, papirservietdispensere, hygiegnebokse, affaldsspande, sæbedispensere og meget meget mere til det offentlige toilet og omklædningsrum.

Til opvarmning og tørring kan du her finde håndkædetørrer og oliefyldte radiatorer, som man let kan stille op og flytte derhen, hvor kulden bider. Vores håndklædetørrer har vi i et stort udvalg i form og funktioner. Leverandørerne af håndklædetørrer er både danske Danfoss og Kriss.

Hvis du har brug for opvarmning, sælger vi her tavlevarmelegemer, frotsvagt, varmepumper, stålevarmere, varmemåtter, varme kabler, gulvvarmekabler og rigtig meget mere, så du kan holde kulden ude og temperaturen oppe, hvor det er nødvendigt.