LK IHC Wireless

LK IHC Wireless

BilligIHC sælger hele LK IHC® Wireless-produktprogrammet til både private og erhverv som består af en række sendere og modtagere, og designet er helt bevidst fastholdt som det kendte LK FUGA®-design i farverne hvid, lysegrå og koksgrå.

Valget af FUGA-designet er baseret på de små dimensioner og en erkendelse af, at det jo er FUGA, der uden problemer kan monteres i den renoveringsmodne del af boligmassen.

BilligIHC mener derfor at IHC Wireless-komponenter naturligvis er fuldt kompatible med hele det kendte rammeprogram i FUGA-serien, nemlig Baseline, Softline, Hardline og Hardline Deco.

Sendere

  • Batteritryk med 1, 2 eller 3 tangenter
  • Fjernbetjening med otte kanaler
  • Kombienheden er både sender og modtager og fås både med relæ som lysdæmper

Batteritrykkene kan monteres direkte på væggen, men kan også placeres på et gerigt, et møbel, en glas væg eller andre steder. De kan selvfølgelig også monteres i en eksisterende dåse.

Modtagere

  • Stikkontakt med relæ
  • Universalenhed med relæ eller lysdæmper
  • Lampeudtag med relæ eller lysdæmper

Universalenheden kan kun fjernbetjenes via andre IHC Wireless-komponenter og anvendes, når der er behov for styring uden lokal betjening. Derfor er der ingen mulighed for betjening på fronten.

Tangenter: Alle produkter i IHC Wireless-sortimentet som sælges hos BilligIHC, er forsynet med tangenter, de bliver leveret med symbolprægede tangenter for henholdsvis tænd/sluk og op/ned.

På lige fod med IHC svagstrømstryk, kan du bestille graverede tangenter hos BilligIHC med andre symboler end de medleverede. Det giver brugerne en let og enkel afkodning af, hvad de enkelte tryk indeholder af funktioner.

Husk:Tangenterne til IHC Wireless produkter og IHC svagstrømstryk er ikke ens, men symboludvalget er det samme.