Handelsbetingelser/Returvarer/Reklamation

RETURNERING OG FORTRYDELSESRET

Returnering:

Du skal selv betale for at returnere dine varer, hvis du har bestilt forkerte varer.

På alle varer er der 14 dages fortrydelsesret som gælder fra den dag varen er modtaget. BilligIHC returnerer hermed det fulde beløb til kunden.

Efter 14 dage vil der blive fratrukket et returgebyr på 30%, varer kan returneres max 45 dages efter modtagelse.

Det er vigtigt, at varer er ubrugte og i original emballage, når de bliver returneret. Hvis varen er brugt, eller emballagen er itu, kan vi ikke returnere pengene.

Varer, der skal returneres, sendes til:

 BilligIHC A/S, Skovbrynet 27, 6400 Sønderborg.

I returpakken bedes kunden skrive navn, ordrenummer, samt kontonummeret pengene skal returneres til. Kunden kan også fortryde sit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Specielt fremstillede varer såsom kabel i afmålt længde og lasergraverede tangenter tages ikke retur.

 

Bestilling:

Købers bestilling af en vare på BilligIHC er først bindende, når køber har modtaget en ordrebekræftelse fra BilligIHC på købers mail-adresse. Vi tager forbehold for prisstigninger og fejl i prislisten.

 

BETALING OG PRISER

Betaling via kontooverførsel:

Du kan betale ved at overføre beløbet til vor konto, og når vi register pengene fremsendes varerne. Når du betaler ved bankoverførsel, skal oplyse din ordres ordrenummer.

 

Betaling via Dankort:

De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som det kun er dig og PBS, der kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller anden form for kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart varen bliver afsendt fra BilligIHC. 

Vi modtager følgende kort: Dankort, Visa, Visa Electron, eDankort, MasterCard, Maestro, JCB Cards.

Vi tager INGEN Dankort gebyr.

 

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser på er inkl. 25% moms.

 

Betalingsbetingelser:

Alle priser er i danske kroner inkl. moms og de i dag gældende afgifter, medmindre andet er angivet. Der tages forbehold for pris- og trykfejl, samt udsolgte varer.

 

REKLAMATION

BilligIHC A/S yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Hvis du vil reklamere, skal du udfylde LK's reklamationsrapport og sende den til os sammen med den defekte vare og en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura, så ordner vi resten og giver besked når vi har hørt fra LK.

Link til reklamationsrapporten:

https://www.se.com/dk/da/download/document/Reklamationsformular_Apr2015/

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal, efter køber har eller burde have opdaget manglen, ske til BilligIHC inden for rimelig tid. Ellers mister køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.