Befæstelse

Befæstelse

I denne kategori kan du finde alt inden for befæstelse - fra tape og lim til søm og skruer.

Hvis du leder efter tape kan du her finde dampspærretape, filament tape, matisk tape og mange andre slags- lige til hvad du skal bruge. Her er et af vores største mærker Scotch der bliver fabrikeret af 3M. De er kendte for deres tape i mange forskellige varianter, både når det gælder farve og bredde, men er i særdeleshed også kendt for god kvalitet. Scotch leverer tape både til hverdagsbrug, så som papirtape, men også kraftigere tape til arbejds-og byggebrug.

Skal du i gang med at bore og hamre, har vi selvfølgelig også et kæmpe udvalg af søm og skruer dertil. Eksempelvis har vi torx skruer, franske skruer, sømplugs, selvskærende skruer og afbryder skruer i et væld størrelse og længder. Det samme er gældende for søm, som vi også mange i mange forskellige former. Hos os får du skruer og søm i god kvalitet, til en tilsvarende god og billig pris.

I denne kategori finder du også clips du kan fastsætte ledninger til væggen. De findes både som skrue, søm og plugs, og ikke mindst i alle størrelser - mængdemæssigt så vel som den fysiske størrelse. Desuden finder du også flere forskellige farver, så de matcher den væg eller liste, som den skal sættes op på.

Vores store varierede vareudvalg gælder endvidere for wirere, kabelstrips, popnittere, bjælkeklemmer og klammer, som du finder i kategorierne herunder. Husk, at hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.